Yoga och Lotorpsmetoden

Den 20 november startar höstens härligaste kurs för dig med astma eller andra andningsbesvär. Lotorpsmetoden har bevisad effekt på astma enligt en studie vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vidare har man också sett att även personer med långdragen hosta, doftöverkänslighet, snarkningar och olika typer av allergier har blivit friska från sina besvär. Metoden har även en mycket positiv effekt på ångest och utbrändhet.

Vi träffas i grupper om 6 personer för yogan. Vid första tillfället (som är 90 min) går jag igenom konceptet lite mer utförligt och hur upplägget för kursen kommer att se ut. Därefter yogar vi. Yogan som sedan är fem tillfällen (45 min) syftar till andningsteknik samt rörlighet omkring bröstkorgen - allt för att du ska få ett så bra andetag som möjligt. Yoga på morgonen kl 7:30-8:15 eller på eftermiddagen kl 15:30-16:15, ange önskemål i din anmälan.


Det ingår också två behandlingar av Lotorpsmassage som du bokar i samband med din anmälan. Behandlingarna är 90 min respektive 60 min.

INVESTERING 2 900 kr 
JUST NU: PREMIÄRRABATT 25% = 2 175 kr

Anmälan skickas till kontakt@yogavana.se - anmälan är bindande.