Yogakalas

Ordna ditt eget barnkalas, födelsedagskalas, födelsedagsparty eller födelsedagshäng i yogastudion. I grundkonceptet ingår 30 minuters yoga anpassad för åldersgruppen samt lättare fika. För de lite mindre barnen ingår att måla sin egen mandala och för de lite äldre barnen ingår att knyta sin egen mala (materialkostnad tillkommer). Vill du har större fika, både mandalas och malas eller om du har några andra önskemål så är du välkommen med dina idéer. 
Grundtid: 2 timmar
Grundpris: från 175 kr per barn
Antal: upp till 10 personer/barn (vid bokning i yogastudion)
Plats: Nygatan 53 (eller på plats enligt era önskemål enligt överenskommelse)

Välkommen till det softaste kalaset i stan! namaste!

Yoga och Lotorpsmetoden

Vårens härligaste kurs för dig med astma eller andra andningsbesvär. Lotorpsmetoden har bevisad effekt på astma enligt en studie vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vidare har man också sett att även personer med långdragen hosta, doftöverkänslighet, snarkningar och olika typer av allergier har blivit friska från sina besvär. Metoden har även en mycket positiv effekt på ångest och utbrändhet.

På grund av rådande restriktioner kring Covid19 kommer kursstart att ske i vår och all yoga kommer att vara digitalt. Vid första tillfället (som är 90 min) går jag igenom konceptet lite mer utförligt och hur upplägget för kursen kommer att se ut. Därefter yogar vi. Yogan som sedan är fem tillfällen (45 min) syftar till andningsteknik samt rörlighet omkring bröstkorgen - allt för att du ska få ett så bra andetag som möjligt. 

Det ingår också två behandlingar av Lotorpsmassage som du bokar i samband med din anmälan. Behandlingarna är 90 min respektive 60 min och kommer att ske på Aktiv Friskcenter

INVESTERING 2 900 kr 
JUST NU: PREMIÄRRABATT 25% = 2 175 kr

Anmälan skickas till kontakt@yogavana.se - anmälan är bindande (men såklart tar vi hänsyn till allt kring Covid19 och skulle du eller jag bli sjuk så får du en plats på senare kurser).

Yoga som rehabilitering | Examensarbete

Det finns en del forskning kring yogans fenomenala kraft och jag och många i min närhet har blivit hjälpt av yogan i olika sammanhang. Inom ramen för min utbildning till Massage- och friskvårdsterapeut kommer jag under våren 2021 att genomföra ett examensarbete där jag vill jobba med dig som upplever något av dessa besvär. Du kommer att yoga i en liten grupp tillsammans med andra personer som har liknande besvär - vi jobbar både med yogans rörelser och andning men också en hel del med yogans mentala filosofi med förhoppningen om att lindra dina besvär. 
Då detta är en studie kommer endast en lite symbolisk summa att tas ut i avgift för mina omkostnader.
Mer information kommer inom kort. Du kan redan nu anmäla ditt intresse genom att maila mig på kontakt@yogavana.se och beskriva dina besvär.