YOGA

 

Yoga när det passar dig

Personlig Yoga

Pris: 950 kr. Vi utgår ifrån dina önskemål och behov och du får ett program anpassat för dig. Vi går igenom teknik och gör en plan för uppföljning. Två träffar.

Privat Yoga i Grupp

Vill du boka en yoga för ett speciellt tillfälle eller kanske en kortare serie pass under en period men hittar inte tid i schemat, hör av dig så löser vi det. Enstaka tillfälle 1000 kr för gruppen (max 10 personer). För en kortare serie pass hör av dig för prisdiskussion.

Yoga i Jeans för företag

Jag kommer till dig på kontoret och vi yogar stående utan att behöva byta om. Ditt kontor sätter gränser för hur många vi kan vara. Går alldeles utmärkt att köra utomhus också! Grundpris 750 kr/h. Restid tillkommer.

Yoga på fasta tider

Yoga för Föräldralediga

Äntligen är Yogan för Föräldralediga tillbaka! Med START 20 OKTOBER. Barn i alla åldrar som är hemma med sina föräldrar är välkomna! Behöver du amma, gosa eller leka under tiden så går det hur bra som helst. Klassen är anpassad för den nyförlösta kroppen men även pappor är varmt välkomna. Efter passet serveras lite te så du hinner prata lite med de andra föräldrarna.

Yoga på Lunchen

Välkommen på ett lite kortare pass på lunchen, 45 minuter. Ett skönt avbrott utan att du behöver bli svettig. START 20 OKTOBER!

Yoga Vinyasa

Söndagsyogan flyttar in den 4 OKTOBER, tills dess kör vi på Stångebrofältet som vanligt. Vid kraftigt regn kan yogan komma att flytta in - håll dig uppdaterad via facebookeventet.

Schema 

Just nu ligger följande klasser inplanerade med start i oktober på St Korsgatan 13 i Linköping. OBS! Vinyasa på söndagar startar redan 20 september.Jag planerar även för att lägga in Yoga med Barnen - Yoga Nidra, för en djupavslappning för våra barn (i sällskap med föräldrar). Efter årsskiftet kommer även gravidyoga då jag i januari kommer att vidareutbilda mig genom Global Yoga Mama. Tills dess kan du som är gravid boka en privat grupp med mig om du vill ha lite tips på hur du kan jobba med förberedelse inför förlossning med andning och mjuka rörelser.Hör gärna av dig om det är något annat du önskar på schemat eller någon speciell tid som passar så ska jag försöka att möta allas önskemål.

Jag uppskattar om du bokar ditt plats innan du kommer genom att klicka på knappen nedan (du omdirigeras till Boka Direkt). Antal platser i lokalen är begränsad och jag vill gärna kunna nå dig om jag skulle bli sjuk eller av någon annan anledning inte kan komma till studion.  Vi ses på mattan!