Att starta eget

Det är en väldigt märklig känsla att snart sitta med ett eget bolag i handen. En person sa till mig för en tid sen - "du går från produktionschef till VD, sen då? Nästa steg blir att starta eget". Jag kan väl inte starta eget tänkte jag, jag har ingen affärsidé. Men så kom den där dagen då jag inte längre var VD och affärsidéen började växa fram...
Jag var inte längre sugen på att jobba i "den upptagna världen" med snabba leveranser och trötta och utslitna medarbetare. Jag vill jobba med något som betyder något - på riktigt.

Jag har länge funderat på att gå en yogalärarutbildning. Sagt och gjort! Hos Global Yoga hittade jag en grundutbildning som passade mig perfekt. Lagom intensiv och innehållsrik. Vi var ett fantastiskt gäng som samlades i Malmö hos Lisa Hamre i hennes fina studio My Yoga Room. Jag har lärt mig så mycket yoga och grävt djupt i mina känslor. Skratt och tårar blandas med praktik, meditation och teori. Nu har jag bara examensprovet kvar och ser lika mycket fram emot mitt diplom som registreringsbeviset från Bolagsverket.

Jag insåg ganska snart att det här går kanske att leva på. En fin studio och att bidra till människors välbefinnande i vardagen. Det är inte alls ett liv som ingenjör - men vad gör väl det? Det är med ett leende på läpparna som jag snart slår upp portarna till min alldeles egna studio. Dit du är välkommen precis som du är. Jag vill bjuda in dig, jag vill bjuda in hela världen, till yogans fantastiska värld. Hos yogavana skapar jag din nya yogavana efter dina förutsättningar. Jag skapar den moderna människans nya yogavana.

Bilden är från fantastiska Anders Spångberg som jag drog med ut i skogen på fotouppdrag. Han har fotat alla bilderna till hemsidan och jag är så tacksam för allt jobb han har lagt bakom kameran och framför datorn!