Corona har gjort mig kreativ

Hej igen. Kan det vara så att det kommer att komma bra och roliga saker ur detta fruktansvärda som just nu händer i världen? Ja det tror jag. På mitt senaste armband från Global Yoga står det ”Feel all the feels” och ja, det har jag nog gjort den senaste månaden. Jag grät en skvätt när en 21-åring med downs blev ett ansikte för de allt för många som avlidit till följd av Covid19 och jag grät en skvätt över Queens version av Bohemian Rhapsody ”mama – I just killed a man, I did not mean to make him ill”. Jag har också skrattat åt roliga instastories från karantän och toapappersbunkring och över ordet ”quaranteens” som kommer att bli benämningen på alla barn som om 13 år når tonåren. Jag har deppat lite men framförallt så har jag låtit mig själv vara härligt kreativ. Jag tror på att hitta nya och annorlunda lösningar på problem eller uppkomna situationer, det är det som kommer att hålla igång Sverige och världen. Så det ska bli en mycket spännande sommar för egen del. En del samarbeten som jag börjat dra i bland annat. Jag hoppas verkligen att ni vill hänga på mig på denna resa.

Det som har varit lite vemodigt för Yogavanas del under våren är att jag har sagt upp min lokal. Redan när jag startade bolaget för ett år sedan så var det här med lokal viktigt för mig och jag är otroligt tacksam för alla som har kommit till mig. Eftersom jag har flyttat ut nästan all min yogaverksamhet utomhus och tiderna är oroliga så var det egentligen inte ett så svårt beslut att ta. Men känns såklart lite sorgligt. Jag kommer att finnas kvar där juni ut och köra yoga för föräldralediga för de som är sugna. Det går också bra att boka massagetider som vanligt (men det kan man också göra hemma hos mig nu).

Ta hand om er! Vi ses på yogamattan!