Detta är ett blogginlägg

När det helt plötsligt känns som det är höst igen. Det är småkyligt ute och familjens rutiner börjar så smått komma tillbaka till vardagen. Och det regnar. 

Jag har ägnat sommaren åt att andas och låta mig inspireras. Har hållt några yogaklasser i veckan. Sommaryogan på Odenvallen har varit jättehärlig. Ibland solsken ibland regn, sällan så varmt men vad är väl en svensk sommar... Lunchyogan på Actic - alltid fullbokad, så roligt. Vi har haft tema utrensning, återhämtning och ny energi. Nästa vecka är sista veckan på energipassen och sedan är ordinarie höstschema igång igen.

Nu har jag lagt upp höstens schema för yogavana. Eftersom jag ska börja plugga i september så kommer en del klasser bara att hållas varannan vecka. Men allt kommer att ligga uppe som event på facebook och jag ska hålla "veckans schema" uppdaterat.

Varmt välkommen till en mysig yogahöst!