På andra sidan

Jaha, är vi på andra sidan nu? Andra sidan av den här pandemin. Mår vi bra? Vad har du tagit med dig under den resan?

När vi drabbas av en "kris" ställs mycket på sin spets. Vad håller jag egentligen på med? Min "kris" kom kanske precis innan pandemin när jag ofrivilligt fick lämna min tjänst som VD på ett litet industriföretag i Motala. I dag - nästan tre år efter så är jag verkligen på andra sidan även där. Visst, jag tänker ibland på hur det skulle varit om jag varit kvar i industrin, hur det hade varit att varje månad se pengarna från en anställning rulla in på kontot, hur det hade varit att stressa varje morgon med att få iväg barnen till skolan, hur det hade varit att springa runt i det där ekorrhjulet fortfarande - hur jag hade mått?!? För tänk om - tänk om jag aldrig hade fått det där samtalet på fredagen en mörk januarikväll, tänk om jag aldrig hade åkt till "firman" på lördagen och packat ihop mina saker, tänk om jag aldrig hade gått vidare, sökt en yogalärarutbildning, startat eget och fått uppleva allt det jag gör idag - tänk om... 

Nu vågar jag också drömma mig vidare uppåt framåt. Jag dream-surfar för att visualisera var den här resan tar mig. Jag väljer ja till allt härligt och roligt. Och vet du - pengarna från en anställning - I MITT EGET BOLAG - rullar in på kontot varje månad. Ekorrhjulet är numer en stor ek full av härliga stunder med familjen, kunder och livet.

Vad dream-surfar du om?