Välkommen till Elden Community

Elden Community är ett samarbete mellan fyra företag inom Holistisk Hälsa. Vi välkomnar dig precis så som du är att uppleva trygghet, växande, riktning och äkta möten - med dig själv, med andra och med oss. Det sker i form av bland annat yoga, qigong, kvinnocirklar, workshops, föreläsningar, massage, healing, kost, träning och massor mer.

                         Instagram: @eldencommunity      |     Facebook:  https://www.facebook.com/eldencommunity

Möt mina kollegor här

Min vision är att bidra till glädje, avslappning och inre frid den stunden jag tillbringar på vår kära planet. Se på videon nedan för att ta del av min erfarenhet, utbildning och hur det jag lärt mig hittills i livet kan vara en brygga till växande för dig här och nu.

Everglow Yoga & Naturkraft grundar sig i Yoga, livsfilosofi och vistelse i naturen för att hjälpa dig mot en hälsosam livsstil. Genom att praktisera yogan och alla dess delar som asana, meditation, pranayama och livsfilosofi så kan vi uppleva fysisk, psykisk, mental och känslomässig läkning och vidare leva livet i samklang med våra värderingar

Redan tidigt i livet kände jag ett behov av att hjälpa människor så valet att studera till sjuksköterska kändes då väldigt självklart. Under åren inom sjukvården kom jag att upptäcka hur mycket det mentala spelar in i människans mående och för ett par år sedan ville jag utveckla förmågan att läka människor - även inifrån. Jag är numera certifierad Hälsocoach med diplom från Stensunds Folkhögskola. Inom rollen som hälsocoach ingår allt från massage till Reiki.