elden community

 

Välkommen till Elden Community

Elden Community är ett samarbete mellan fem företag inom Holistisk Hälsa. Vi välkomnar dig precis så som du är att uppleva trygghet, växande, riktning och äkta möten - med dig själv, med andra och med oss. Det sker i form av bland annat yoga, qigong, kvinnocirklar, workshops, föreläsningar, massage, healing, kost, träning och massor mer.Vi söker ständigt nya eldsjälar och ljusspridare som vill vara en del av vårt community eller hålla enstaka workshops och klasser! Hör av dig så berättar jag mer.

                         Instagram: @eldencommunity      |     Facebook:  https://www.facebook.com/eldencommunity

Möt mina kollegor här

Systrakraft

Systrakraft syftar till att föra oss närmare varandra, skapa trygga rum och läkning, tillsammans. Här är du välkommen precis som du är, med allt som är du. Med erfarenheter från min egna själsliga läkning och min roll som utbildad Hälsocoach vill jag möta dig så som jag mött mig. Hur? Att genom kvinnocirklar, reiki, guidade meditationer, massage och yinyoga bjuda in dig till din egen läkning. Vi gör resan tillsammans. Välkommen!

Min vision är att bidra till glädje, avslappning och inre frid den stunden jag tillbringar på vår kära planet. Se på videon på hemsidan för att ta del av min erfarenhet, utbildning och hur det jag lärt mig hittills i livet kan vara en brygga till växande för dig här och nu.

Everglow Yoga & Naturkraft grundar sig i Yoga, livsfilosofi och vistelse i naturen för att hjälpa dig mot en hälsosam livsstil. Genom att praktisera yogan och alla dess delar som asana, meditation, pranayama och livsfilosofi så kan vi uppleva fysisk, psykisk, mental och känslomässig läkning och vidare leva livet i samklang med våra värderingar