Gravid- & Mammaträning

Som Licensierad Personlig Tränare. Utbildad MammaMage-tränare samt gravidyogainstruktör vill jag dela med mig av alla fina saker du kan uppnå genom träning under graviditet och efter en förlossning. Att träna under graviditeten är en jättefin investering för både mamman och barnet. Fokus är på en stark kropp, inifrån och ut, för att orka graviditet, förlossning samt underlätta för återhämtningen efter förlossningen. Träningen för den nyblivna mamman syftar till att återfå funktion och kontroll över framförallt bäckenbotten och mage men även att få känna sig stark igen för att orka med vardagen.

Gravidträning programstart  januari 2023. 26 januari kl 16:00-17:00, därefter varje vecka i fyra veckor) (två platser kvar)
Inga förkunskaper krävs. 

Programmet innehåller fyra träningstillfällen i grupp om 3-4 deltagare, blandat styrka och kondition. Vi inleder med magens och bäckenbottens funktion samt det viktiga andetaget. Till vårens programstart så finns nya uppdateringar kring träning och bäckensmärta med i större utsträckning.

Mammaträning programstart januari 2023. 23 januari kl 10:00-11:00, därefter varannan vecka vid totalt fyra tillfällen. (ENDAST EN PLATS KVAR)
Inga förkunskaper krävs, men en godkänd efterkontroll från barnmorska är önskvärt. 
Programmet innehåller fyra träningstillfällen i grupp om 3-4 deltagare. Vi träffas varannan vecka för att du också ska hinna göra övningar hemma och komma in i mammalivet. Vi blandar kondition och styrka och även i detta program inleder vi med kontroll av magens och bäckenbottens funktion. Vi mäter också återhämtningen av magens delning och hur det påverkar mammakroppen.

Investering program 1600 kr. Workbook med teori, hemmaövningar och träningsschema ingår som en del i programmet. Det sker även personliga uppföljningar via mail/telefon under perioden.

Varmt välkommen med din anmälan eller frågor till annakarin@aktivfriskcenter.se

För dig som inte har möjlighet att komma till mig på Aktiv Friskcenter så erbjuder jag en digital mamma-mage-konsultation via zoom - den finns att boka via bokadirekt eller engligt överenskommelse kontakt@yogavana.se