häsloresan

 

Välkommen till hälsoresan! Jag möter många människor som villhöver en lite större resa för att nå sina mål. Yogan kan vara en pusslebit, träning och coachsamtal en annan. Jag vill gärna hjälpa dig att nå dina mål oavsett vilka de är - så jag har satt samman några paket där du och jag tillsammans får dig att utvecklas och växa som person, medarbetare/chef, förälder eller helt enkelt bara som människa. 
Du kan boka en inledande hälsokontroll via bokadirekt där vi går igenom din status över zoom. Det finns inget köptvång efter hälsokontrollen men om du vill så individanpassar jag mer än gärna ett paket till dig om du inte tycker att något nedan känns helt rätt.


Utveckla min yoga

För dig som vill utveckla din yoga lite mer erbjuder jag ett paket med yogakurs och PT-yoga. Ibland när vi går på yogaklasser så fastnar vi i gamla mönster och vanor och det kan vara svårt för mig att möta er alla på ett personligt plan under en kurs. Då kan detta vara något för dig.


Tre tillfällen PT-yoga samt en plats på yogakurs.

2 995 kr (ordinarie pris 3 650 kr)


Utveckla mig mer och nå mina mål

Kanske har du kört fast i livet eller på jobbet, kanske vill du bli starkare eller gå ner i vikt, kanske vill du stressa mindre eller träna inför ett lopp. Oavsett vilka dina mål är så finns jag här för dig och vill hjälpa dig att hitta dina nycklar till ett liv där dina mål kan bli verklighet. Tillsammans med yogan som grundläggande verktyg lägger vi också till coachande samtal där du också får hjälp att hitta verktygen för att komma vidare. Du väljer själv om du vill ha Personlig Yoga eller Personlig Träning kopplad till ditt program.

Jag erbjuder ett lite längre och ett lite kortare program där vi jobbar tillsammans. Vi kommer överens om startdatum och sen har du dina månader på dig att utnyttja träning och samtal. Du har alltid plats på yogan under din valdra period, (ett pass per vecka enligt överenskommelse). 


Program 3 eller 6 månader

Program 6 månader
Plats på yogakurs under din valda period
6 PT-yogatillfällen eller PT-tillfällen
6 coachingtillfällen
Vi har också löpande kontakt under perioden och justerar din plan om vi behöver
Investering: 8 900 kr

Program 3 månader
Plats på yogakurs under din valda period
3 PT-yogatillfällen eller PT-tillfällen
3 coachingtillfällen
Vi har också löpande kontakt under perioden och justerar din plan om vi behöver
Investering: 4 900 kr