Klassbeskrivningar

Yoga för föräldralediga är ett pass anpassat för den nyblivna mamman. Fokus på lugn och återhämtning men också bålstabilitet och bäckenbotten. Du har med dig din lilla guldklimp och jag anpassar klassen efter hur aktiva barnen är, eller om de sover. Vi avslutar med kaffe/te.
Yoga på lunchen med styrka är en styrkebaserad klass där vi jobbar med de fysiskt krävande positionerna (utan att det blir avancerat) samt med gummiband för ytterligare effekt.
Gravidyoga är en klass anpassad för den växande magen. Vi fokuserar på mental förberedelse såväl som kroppslig. Passar alla perioder i graviditeten men med övervikt på senare delen då flest anpassningar behöver göras.
Vinyasa Flow, kurser om 6 tillfällen. För mig är detta så nära "vanlig" yoga man kan komma och varje 6-veckorsperiod har ett givet tema. Vi börjar hösten med Yoga och Teknik för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt i din yogapraktik. Period 2 kommer att handla om chakrasystemet, då ger vi oss in lite djupare i den yogiska kroppen. (Drop-in i mån av plats).