Klassbeskrivningar

För föräldralediga är ett pass anpassat för den nyblivna mamman. Fokus på lugn och återhämtning men också bålstabilitet och bäckenbotten. Du har med dig din lilla guldklimp och jag anpassar klassen efter hur aktiva barnen är, eller om de sover. Vi avslutar med kaffe/te. Detta är en stund som varvas med yoga, mindfulness och babymassage från gång till gång och beroende på hur aktiva barnen är.
Gravidyoga är en klass anpassad för den växande magen. Vi fokuserar på mental förberedelse såväl som kroppslig. Passar alla perioder i graviditeten men med övervikt på senare delen då flest anpassningar behöver göras.
Vinyasa Flow, kurser om 5 tillfällen. För mig är detta så nära "vanlig" yoga man kan komma och varje 5-veckorsperiod har ett givet tema. Period 1 med start 16 januari har intentionen "yoga in life" - hur du kan applicera yogan i vardagen men också hur du kan utnyttja stunden på mattan till att ta tag i det som pågår i livet just nu. Följande perioder har intentionerna "yoga - a practice of presence" och "yoga vayus"  (Drop-in i mån av plats).