Nybörjarkurs i yoga

Välkommen att prova på yoga under två tillfällen. Kursen vänder sig till dig som aldrig har provat på men som har fått upp ögonen för yogan. I dessa tider vill jag främst belysa yogans positiva effekt på stressnivåer, blodtryck, immunförsvar och vilopuls - allt som en följd av att yogan sänker dina kortisolnivåer i kroppen. Yogan kommer dessutom att göra dig rörligare. 


Läs mer HÄR!

Gravidyoga Workshop

Under hösten blir det två tillfällen med workshops för den gravida gudinnan. Läs mer HÄR

Yogakalas

Ordna ditt eget barnkalas, födelsedagskalas, födelsedagsparty eller födelsedagshäng i yogastudion. I grundkonceptet ingår 30 minuters yoga anpassad för åldersgruppen samt lättare fika. För de lite mindre barnen ingår att måla sin egen mandala och för de lite äldre barnen ingår att knyta sin egen mala (materialkostnad tillkommer). 

Läs mer HÄR!


Yoga som rehabilitering | Examensarbete

Det finns en del forskning kring yogans fenomenala kraft och jag och många i min närhet har blivit hjälpt av yogan i olika sammanhang. Inom ramen för min utbildning till Massage- och friskvårdsterapeut kommer jag under våren 2021 att genomföra ett examensarbete där jag vill jobba med dig som upplever något av dessa besvär. 
Jag har lämnat in och redovisat arbetet. Om du vill ta del av hela rapporten kan du maila mig på kontakt@yogavana.se

Yoga och Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden har bevisad effekt på astma enligt en studie vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vidare har man också sett att även personer med långdragen hosta, doftöverkänslighet, snarkningar och olika typer av allergier har blivit friska från sina besvär. Metoden har även en mycket positiv effekt på ångest och utbrändhet.

Läs mer HÄR!