kurser & event

 

Skogsretreat

Hos Naturlogi utanför Linköping är det återigen dags för retreat, denna gången en halvdag. Vi yogar i björkdungenoch går på meditationspromenad - det ingår också en lättare fika och samtal/reflektion. Pris: 650 kr. Boka genom att skicka ett mail till kontakt@yogavana.se
Har jag sagt att vana i Yogavana betyder skog på sanskrit....?

 

Fjärilsdrömmar

Tillsammans med Charlotta Lagerberg
Thunes bjuder jag in till mediation och föreläsning under hösten 2022. Dagen börjar med mediation och därefter följer föreläsningen Fjärilsdrömmar av Charlotta.
Du kan förvänta dig samtal kring boken, om sårbarhet, sorg, kris, förlust, smärta, upprepningstvång, iscensättning utmattningssyndrom, högkänslighet och gränssättning. Dessutom om hoppet och om hur kreativitet och modets betydelse samt om att våga leva helhjärtat.
795 kr för en förmiddag i hälsans tecken, Charlottas bok Fjärilsdrömmar ingår samt fika.

Anmälan och frågor till kontakt@yogavana.se

Nybörjarkurs i yoga

Välkommen att prova på yoga under en eftermiddag. Kursen vänder sig till dig som aldrig har provat på men som har fått upp ögonen för yogan. I dessa tider vill jag främst belysa yogans positiva effekt på stressnivåer, blodtryck, immunförsvar och vilopuls - allt som en följd av att yogan sänker dina kortisolnivåer i kroppen. Yogan kommer dessutom att göra dig rörligare. (Även du som yogat lite och vill lära dig lite mer grunder är välkommen!)Vi kommer att gå igenom lite grundläggande filosofi och teknik. Vi diskuterar också lite hur yogan kan appliceras i vår vardag. Du får med dig en liten workbook hem med det vi går igenom. Dagen avslutas med en grundläggande klass (och du är sedan redo att börja yoga mer regelbundet).

Nästa tillfälle: Söndagen den 21 augusti kl 14:00-17:00 inklusive lättare fika.Investering: 600 kr
för bokning: kontakt@yogavana.se
Max antal deltagare 8 st, för att kursen ska bli av krävs minst 3 deltagare

"Anna Karin är engagerad som lärare och skapar en trygghet hos mig som deltagare. Efter kursen har jag fortsatt att yoga hemma med stöd av det jag lärt mig”.

"Nybörjaryoga var perfekt för mig, tydlig och pedagogisk genomgång av de olika positionerna samt bra förklaring av de olika begreppen som används inom yoga"

 

Yogakalas

Ordna ditt eget barnkalas, födelsedagskalas, födelsedagsparty eller födelsedagshäng i yogastudion. I grundkonceptet ingår 30 minuters yoga anpassad för åldersgruppen samt lättare fika. För de lite mindre barnen ingår att måla sin egen mandala och för de lite äldre barnen ingår att knyta sin egen mala (materialkostnad tillkommer). 

Läs mer HÄR!


Yoga och Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden har bevisad effekt på astma enligt en studie vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vidare har man också sett att även personer med långdragen hosta, doftöverkänslighet, snarkningar och olika typer av allergier har blivit friska från sina besvär. Metoden har även en mycket positiv effekt på ångest och utbrändhet.

Läs mer HÄR!