Yogakalas

Ordna ditt eget barnkalas, födelsedagskalas, födelsedagsparty eller födelsedagshäng i yogastudion. I grundkonceptet ingår 30 minuters yoga anpassad för åldersgruppen samt lättare fika. För de lite mindre barnen ingår att måla sin egen mandala och för de lite äldre barnen ingår att knyta sin egen mala (materialkostnad tillkommer). Vill du har större fika, både mandalas och malas eller om du har några andra önskemål så är du välkommen med dina idéer. 
Grundtid: 2 timmar
Grundpris: från 175 kr per barn
Antal: upp till 10 personer/barn (vid bokning i yogastudion)
Plats: Nygatan 53 (eller på plats enligt era önskemål enligt överenskommelse)

Välkommen till det softaste kalaset i stan! namaste!

Yoga som rehabilitering | Examensarbete

Det finns en del forskning kring yogans fenomenala kraft och jag och många i min närhet har blivit hjälpt av yogan i olika sammanhang. Inom ramen för min utbildning till Massage- och friskvårdsterapeut kommer jag under våren 2021 att genomföra ett examensarbete där jag vill jobba med dig som upplever något av dessa besvär. 
Jag är i slutspurten av exa-jobbet och det ska bli så roligt att få dela med mig av mina resultat. Kommer i slutet på maj.

Nybörjarkurs i yoga

Välkommen att prova på yoga under fyra veckor. Kursen vänder sig till dig som aldrig har provat på men som har fått upp ögonen för yogan. I dessa tider vill jag främst belysa yogans positiva effekt på stressnivåer, blodtryck, immunförsvar och vilopuls - allt som en följd av att yogan sänker dina kortisolnivåer i kroppen. Yogan kommer dessutom att göra dig rörligare.Under fyra veckor bygger vi upp din kunskap kring yogan och varför det fungerar samt jobbar med enklare flöden i en förhoppning om att du ska hitta en ny och värdefull aktivitet i ditt liv.
Kursavgift 600 kr, NY KURSSTART TILL SOMMAREN 
Varmt välkommen med din anmälan till kontakt@yogavana.se

Yoga och Lotorpsmetoden

Vårens härligaste kurs för dig med astma eller andra andningsbesvär. Lotorpsmetoden har bevisad effekt på astma enligt en studie vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vidare har man också sett att även personer med långdragen hosta, doftöverkänslighet, snarkningar och olika typer av allergier har blivit friska från sina besvär. Metoden har även en mycket positiv effekt på ångest och utbrändhet.

NY KURSSTART TILL HÖSTEN. Vid första tillfället (som är ca 90 min) går jag igenom konceptet lite mer utförligt och hur upplägget för kursen kommer att se ut. Därefter yogar vi. Yogan är totalt fem tillfällen (45 min) och syftar till andningsteknik samt rörlighet omkring bröstkorgen - allt för att du ska få ett så bra andetag som möjligt. 

Det ingår också två behandlingar av Lotorpsmassage som du bokar i samband med din anmälan. Behandlingarna är 90 min respektive 75 min och kommer att ske på Aktiv Friskcenter

INVESTERING 2 900 kr 
Anmälan skickas till kontakt@yogavana.se - anmälan är bindande. Yogan är online och du behöver genomföra dina massagebehandlingar inom 3 månader från kursstart (självklart tar vi hänsyn till alla restriktioner kring Corona).