kurser & event

 

Skogsretreat

Hos Naturlogi utanför Linköping blir det försommarens mysigaste retreat. Vi yogar i björkdungen, lagar mat över öppen eld och går på meditationspromenad - bland annat. Förutom en superhärlig uppevelse med läkning och vila så får du också en yogamatta från svenska Yggdrasil att ta med dig hem. För mer information klicka HÄR

Har jag sagt att vana i Yogavana betyder skog på sanskrit....?

 

Yoga & Mountainbike

Tillsammans med Fia och Muskelglädje så blir det en härlig dag med yoga, frukost och mountainbike. Vi träffas för yoga på Särtshöga Vingård. Efter yogan äter vi en härlig frukost där innan vi åker vidare mot Omberg där Fia guidar oss på cykel. Energipåfyllning under cykelturen ingår.
Anmäl till kontakt@yogavana.se
Kostnad för hela dagen 675 kr

Det är bra om du har egen matta med dig (annars har jag några få till utlåning), och egen cykel och hjälm. Om du inte har någon cykel kan du hyra hos Woods & Water vilket du ombesörjer själv innan.

Fjärilsdrömmar

Tillsammans med Charlotta Lagerberg
Thunes bjuder jag in till mediation och föreläsning under hösten 2022. Dagen börjar med mediation och därefter följer föreläsningen Fjärilsdrömmar av Charlotta.
Du kan förvänta dig samtal kring boken, om sårbarhet, sorg, kris, förlust, smärta, upprepningstvång, iscensättning utmattningssyndrom, högkänslighet och gränssättning. Dessutom om hoppet och om hur kreativitet och modets betydelse samt om att våga leva helhjärtat.
795 kr för en förmiddag i hälsans tecken, Charlottas bok Fjärilsdrömmar ingår samt fika.

Anmälan och frågor till kontakt@yogavana.se

Nybörjarkurs i yoga

Välkommen att prova på yoga under två tillfällen. Kursen vänder sig till dig som aldrig har provat på men som har fått upp ögonen för yogan. I dessa tider vill jag främst belysa yogans positiva effekt på stressnivåer, blodtryck, immunförsvar och vilopuls - allt som en följd av att yogan sänker dina kortisolnivåer i kroppen. Yogan kommer dessutom att göra dig rörligare. 

NYA DATUM till hösten
för bokning: kontakt@yogavana.se

Läs mer HÄR!

 

Yogakalas

Ordna ditt eget barnkalas, födelsedagskalas, födelsedagsparty eller födelsedagshäng i yogastudion. I grundkonceptet ingår 30 minuters yoga anpassad för åldersgruppen samt lättare fika. För de lite mindre barnen ingår att måla sin egen mandala och för de lite äldre barnen ingår att knyta sin egen mala (materialkostnad tillkommer). 

Läs mer HÄR!


Yoga och Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden har bevisad effekt på astma enligt en studie vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vidare har man också sett att även personer med långdragen hosta, doftöverkänslighet, snarkningar och olika typer av allergier har blivit friska från sina besvär. Metoden har även en mycket positiv effekt på ångest och utbrändhet.

Läs mer HÄR!