kurser & event

event

Välkommen till våra event på Elden Community


GRAVIDYOGA sluten fördjupningsgrupp. Vi fördjupar oss i graviditieten från ett österländskt och yogiskt perspektiv. Vilka traditioner bjuder yogans värld på och hur kan vi stärka kroppen och sinnet inför förlossningen och livet som mamma? Det finns utrymme att prata med andra gravida gudinnor om oro, glädjesämnen och tips i största allmänhet. Inga förkunskaper krävs. Helst har du inte passerat dag 120 i din graviditet, men det viktigaste är att du inte har BF innan sista tillfället. Passar också dig som vill bli mamma men inte riktigt är där än.

Investering 1750 kr
Goodibag med fina produkter för mamma och barn till alla deltagare
Boka-tidigt-present (boka senast dd mm) - Boken Magical Beginnings, enchanted lives av bl.a. Deepak Chopra, M.D.
Möjlighet att köpa drop-in-gravidyoga till ett rabatterat pris under perioden. Köp 6 tillfällen för 795 kr, ordinarie pris 1050 kr

Din bokning är bindande. Vi kommer att skapa en messengergrupp där vi kan hålla kontakt under perioden, om du får förhinder vid något tillfälle kommer du att kunna delta via messenger

Nytt datum för våren 2023 kommer inom kort! Anmäl gärna intresse till kontakt@yogavana.se


YOGA OCH BÄCKENSMÄRTA Nytt datum i början av 2023. Ett fördjupningstillfälle för dig med bäckensmärta. En längre yogaklass med övningar (både fysiska och mentala) som kan hjälpa mot smärtan. Vi kommer också att prata lite extra kring ämnet. Lättare tilltugg och dryck ingår

250 kr

 

Nybörjarkurs i yoga

Välkommen att prova på yoga under en eftermiddag. Kursen vänder sig till dig som aldrig har provat på men som har fått upp ögonen för yogan. I dessa tider vill jag främst belysa yogans positiva effekt på stressnivåer, blodtryck, immunförsvar och vilopuls - allt som en följd av att yogan sänker dina kortisolnivåer i kroppen. Yogan kommer dessutom att göra dig rörligare. (Även du som yogat lite och vill lära dig lite mer grunder är välkommen!)Vi kommer att gå igenom lite grundläggande filosofi och teknik. Vi diskuterar också lite hur yogan kan appliceras i vår vardag. Du får med dig en liten workbook hem med det vi går igenom. Dagen avslutas med en grundläggande klass (och du är sedan redo att börja yoga mer regelbundet).

Nästa tillfälle: 
för bokning: kontakt@yogavana.se
Max antal deltagare 8 st, för att kursen ska bli av krävs minst 3 deltagare

"Anna Karin är engagerad som lärare och skapar en trygghet hos mig som deltagare. Efter kursen har jag fortsatt att yoga hemma med stöd av det jag lärt mig”.

"Nybörjaryoga var perfekt för mig, tydlig och pedagogisk genomgång av de olika positionerna samt bra förklaring av de olika begreppen som används inom yoga"

 

Yogakalas

Ordna ditt eget barnkalas, födelsedagskalas, födelsedagsparty eller födelsedagshäng i yogastudion. I grundkonceptet ingår 30 minuters yoga anpassad för åldersgruppen samt lättare fika. För de lite mindre barnen ingår att måla sin egen mandala och för de lite äldre barnen ingår att knyta sin egen mala (materialkostnad tillkommer). 

Läs mer HÄR!