Lotorpsyoga

Härligaste kursen för dig med astma eller andra andningsbesvär. Lotorpsmetoden har bevisad effekt på astma enligt en studie vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vidare har man också sett att även personer med långdragen hosta, doftöverkänslighet, snarkningar och olika typer av allergier har blivit friska från sina besvär. Metoden har även en mycket positiv effekt på ångest och utbrändhet.

Vid första tillfället (som är ca 90 min) går jag igenom konceptet lite mer utförligt och hur upplägget för kursen kommer att se ut. Därefter yogar vi. Yogan är totalt fem tillfällen (45 min) och syftar till andningsteknik samt rörlighet omkring bröstkorgen - allt för att du ska få ett så bra andetag som möjligt.

Det ingår också två behandlingar av Lotorpsmassage som du bokar i samband med din anmälan. Behandlingarna är 90 min respektive 75 min och kommer att ske på Aktiv Friskcenter

INVESTERING 2 900 kr 
Förfrågan skickas till kontakt@yogavana.se

"Skönt med massage mellan revbenen, ökad medvetenhet om bröstkorgen, känns bra att göra det man kan för sin kropp, jätteskönt med yoga passet"