yoga

 

Jag vill göra det lätt för alla att yoga och jag vänder mig kanske i första hand till dig som inte har yogat så mycket tidigare och till dig som vill hitta lite ny inspiration i din yogapraktik. Gravidyoga ligger mig varmt om hjärtat och har flera klasser i veckan att välja på samt fördjupningskurser några gånger per år. Alla mina klasser har alltid en intention, ett tema. Ibland är det rent anatomiskt för att öka din rörlighet och medvetenhet kring kroppens funktioner. Ibland är det mer yogafilosofiskt och hur du kan applicera ett yogiskt synsätt i vardagen.  Tillsammans skapar vi en fantastisk stund på mattan fri från krav och prestation. Vi leker oss fram och testar. Jag väver in yogafilosofiska tänkvärda budskap och guidar dig genom anatomin.

River Guide GlobalYoga 200 h  inkl Gravidyoga
Dipl. YogaNidra-ledare för barn och tonåringar

 
 

GRAVIDYOGA
Att yoga under graviditeten är en fantastisk upplevelse för många mammor. Det viktigaste för mig är att du får en möjlighet att träna på att lyssna på din egen kropp och vad som är viktigt för dig. I en tid där allt finns tillgängligt via sociala medier så är det lätt att känna sig förvirrad och stressad över allt som MÅSTE göras innan, under och efter förlossningen. När du yogar med mig vill jag bjuda in dig till att ta hand om dig själv och våga stanna upp. Jag har två olika klasser, som skiljer sig lite åt. Yinyogan för gravida gudinnor handlar mycket om vila och återhämtning samt den mentala förberedelse som kan behövas inför det som komma skall. Strong mama flow är en lite mer flödande klass där vissa övningar fokuserar på att hantera de lite mer intensiva delarna av förlossningen och livet som mamma. 

VINYASA
När man inom yogan koppplar ihop andning och rörelse så kallas det för vinyasa. För mig är det här det närmaste man kommer "vanlig västerländsk yoga". Huvudfokus är på rörelserna (i takt med andningen) men där finns alltid ett tema, en intention för att fördjupa känslan av klassen än mer. Musiken är anpassad för att matcha intentionen. På lunchyogan och söndagsyogan är det huvudsakligen flödande yoga som står på agendan medan klassen Yin & Yang blandar det lugna i yin och mer flödande yoga (yang).

YINYOGA
Yinyoga handlar mycket om vila och återhämtning. Positionerna är uteslutande sittande och liggande och du har många hjälpmedel som hjälper dig att hålla kroppen så att du inte hänger i några leder och skadar dig. Yinyogan kommer att gå på djupet i din kropp då bindväven/fascian kommer att påverkas och således din rörlighet. 

YOGA FÖR FÖRÄLDRALEDIGA
Välkommen att yoga med ditt barn. Övningarna är anpassade för att passa mammakroppen men även pappor är välkomna! Fokus är återhämtning och acceptans. Efter yogan dricker vi lite kaffe/the och pratar om det som känns bra för stunden, ger varandra tips och knyter kontakter.

PRISER 

Gravidyoga: 175 kr  (inkl stämpelkort där 8:e tillfället blir kostnadsfritt)
Yoga för föräldralediga: 185 kr, inkl kaffe/te - stämpelkort där 8:e tillfället blir kostnadsfritt och du kan ta med ditt stämpelkort fr gravidyogan
Vinyasa Flow: Drop in i mån av plats: 185 kr - nästa kursstart i april 1400 kr.
Vinyasa Flow Lunch: 160 kr, eller 10-kort 1350 kr
Yoga Yin & Yang: Drop-in 185 kr

Senior/Student-rabatt: 10 %

BOKNINGSREGLER

Köper du ett 10-kort så är det giltigt i 12 månader från inköpsdatum. 

" Fantastiskt gravidyoga, mysig lokal och Anna-Karin är duktig, närvarande och gullig. Rekommenderar verkligen!"

"Wow, det känns som att jag har sovit, jag har verkligen vilat, tack"

" Jättemysigt yogastund tillsammans med min bebis"

" Vi vill bara tacka för yogan på Naturlogi! Det var en fantastisk upplevelse och både jag och min pappa fick tillbaka vår kärlek och glädje till yogan! Du är en fantastisk lärare! Och jag/vi vill gärna fortsätta lära oss av dig. "

 

Yoga utanför ordinarie schema

Personlig Yoga

Pris: 750 kr/h. 

Rekommenderat två första tillfällen för endast 1250 kr. Vi utgår ifrån dina önskemål och behov och du får ett program anpassat för dig. Vi går igenom teknik och gör en plan för uppföljning.

Köp 5 tillfällen direkt för 2500 kr. 

Är ni två som vill köra duo tillkommer 375 kr per tillfälle.

Privat Yoga i Grupp

Vill du boka en yoga för ett speciellt tillfälle eller kanske en kortare serie pass under en period men hittar inte tid i schemat, hör av dig så löser vi det. 

Enstaka tillfälle (så som möhippa/svensexa eller kompisgänget) 2500 kr för gruppen. 

För en kortare serie pass hör av dig för prisdiskussion.

För gruppevent i lokalen på Nygatan gäller normalt max 10 deltagare. Ses vi hos dig eller utomhus går det att vara fler.

Yoga i Jeans för företag

Jag kommer till dig på kontoret och vi yogar stående utan att behöva byta om. Ditt kontor sätter gränser för hur många vi kan vara. Går alldeles utmärkt att köra utomhus också! 
Läs mer under företag