yoga

 

Jag vill göra det lätt för alla att yoga och jag vänder mig kanske i första hand till dig som inte har yogat så mycket tidigare och till dig som vill hitta lite ny inspiration i din yogapraktik. Alla mina klasser har alltid en intention, ett tema. Ibland är det rent anatomiskt för att öka din rörlighet och medvetenhet kring kroppens funktioner. Ibland är det mer yogafilosofiskt och hur du kan applicera ett yogiskt synsätt i vardagen.  Tillsammans skapar vi en fantastisk stund på mattan fri från krav och prestation. Vi leker oss fram och testar. Jag väver in yogafilosofiska tänkvärda budskap och guidar dig genom anatomin.

River Guide GlobalYoga 200 h  inkl Gravidyoga
Dipl. YogaNidra-ledare för barn och tonåringar

 
 

SCHEMA HÖSTEN 2022

GRAVIDYOGA SÖNDAGAR 15.45-17.00 | drop-in

VINYASA FLOW LUNCH tisdagar kl 12:00-12:45 | drop-in
VINYASA FLOW,
SÖNDAGAR 17.30-18.45 | Just nu drop-in-platser via boka direkt. Nästa kursstart om 10 tillfällen bokas via kontakt@yogavana.se - start 15 januari | 

YOGA FÖR FÖRÄLDRALEDIGA - TISDAGAR 9:30-11:00 inklusive fika.

PRISER 

Gravidyoga: 165 kr  (inkl stämpelkort där 8:e tillfället blir kostnadsfritt)
Yoga för föräldralediga: 175 kr, inkl kaffe/te - nytt för hösten 2022 - stämpelkort där 8:e tillfället blir kostnadsfritt och du kan ta med ditt stämpelkort fr gravidyogan
Vinyasa Flow: Kurs 1190 kr Drop in i mån av plats: 175 kr
Vinyasa Flow Lunch: 150 kr, eller 10-kort 1250 kr

Senior/Student-rabatt 10%
Läs mer om varje klass här

BOKNINGSREGLER

Priserna gäller till och med 31 december 2022. Därefter kommer priserna höjas med 10 kr per klass. Köp som görs i Wellnet eller ePassi innan årsskriftet är giltiga i 6 månader efter ditt köp. Har du friskvårdsbidrag men inte är ansluten till någon av ovan nämnda system så går det bra att göra ett större köp (värdekort) innan årsskiftet och få kvitto på ditt köp, även det köpet är giltigt i 6 månader från inköpsdatum. Köper du ett 10-kort så är det giltigt i 12 månader från inköpsdatum. 

" Fantastiskt gravidyoga, mysig lokal och Anna-Karin är duktig, närvarande och gullig. Rekommenderar verkligen!"

"Wow, det känns som att jag har sovit, jag har verkligen vilat, tack"

" Jättemysigt yogastund tillsammans med min bebis"

" Vi vill bara tacka för yogan på Naturlogi! Det var en fantastisk upplevelse och både jag och min pappa fick tillbaka vår kärlek och glädje till yogan! Du är en fantastisk lärare! Och jag/vi vill gärna fortsätta lära oss av dig. "

 

Yoga utanför ordinarie schema

Personlig Yoga

Pris: 695 kr/h. 

Rekommenderat två första tillfällen för endast 1150 kr. Vi utgår ifrån dina önskemål och behov och du får ett program anpassat för dig. Vi går igenom teknik och gör en plan för uppföljning.

Köp 5 tillfällen direkt för 3000 kr. 

Är ni två som vill köra duo tillkommer 350 kr per tillfälle.

Privat Yoga i Grupp

Vill du boka en yoga för ett speciellt tillfälle eller kanske en kortare serie pass under en period men hittar inte tid i schemat, hör av dig så löser vi det. 

Enstaka tillfälle (så som möhippa/svensexa eller kompisgänget) 2000 kr för gruppen. 

För en kortare serie pass hör av dig för prisdiskussion.

För gruppevent i lokalen på Nygatan gäller normalt max 10 deltagare. Ses vi hos dig eller utomhus går det att vara fler.

Yoga i Jeans för företag

Jag kommer till dig på kontoret och vi yogar stående utan att behöva byta om. Ditt kontor sätter gränser för hur många vi kan vara. Går alldeles utmärkt att köra utomhus också! 
Läs mer under företag

Priserna gäller till och med 31 december 2022. Köp som görs i Wellnet eller ePassi innan årsskriftet är giltiga i 6 månader efter ditt köp. Har du friskvårdsbidrag men inte är ansluten till någon av ovan nämnda system så går det bra att göra ett större köp (värdekort) innan årsskiftet och få kvitto på ditt köp, även det köpet är giltigt i 6 månader från inköpsdatum.