yoga

 

Jag vill göra det lätt för alla att yoga och jag vänder mig kanske i första hand till dig som inte har yogat så mycket tidigare och till dig som vill hitta lite ny inspiration i din yogapraktik. Alla mina klasser har alltid en intention, ett tema. Ibland är det rent anatomiskt för att öka din rörlighet och medvetenhet kring kroppens funktioner. Ibland är det mer yogafilosofiskt och hur du kan applicera ett yogiskt synsätt i vardagen.  Tillsammans skapar vi en fantastisk stund på mattan fri från krav och prestation. Vi leker oss fram och testar. Jag väver in yogafilosofiska tänkvärda budskap och guidar dig genom anatomin.

River Guide GlobalYoga 200 h  
Dipl. YogaNidra-ledare för barn och tonåringar

SCHEMA VÅREN 2022

GRAVIDYOGA SÖNDAGAR 15.45-17.00

VINYASA FLOW, kurs 5 tillfällen, SÖNDAGAR 17.30-18.45 (omgång II 6 mars, 2 drop-inplatser lediga denna omgång, boka på bokadirekt)

YOGA FÖR FÖRÄLDRALEDIGA - TISDAGAR 9:30-11:00 inklusive fika - uppstart v 16.

PRISER 

Gravidyoga: 165 kr  (inkl stämpelkort där 8:e tillfället blir kostnadsfritt)
Yoga past partum: 175 kr
Vinyasa FlowKursavgift om 5 tillfällen: 850 kr *|  Drop in i mån av plats: 175 kr
(*Köp två omgångar direkt för 1600 kr, tre omgångar för 2400 kr inkl 20% på alla övriga tjänster hos Yogavana som utförs på Nygatan 53 (gäller ej för workshops där Yogavana inte är ensam arrangör).


Yoga i stillhet: 650 kr (4 tillfällen) | Drop in i mån av plats 175 kr

Senior/Student-rabatt 10%

Läs mer om varje klass här

BOKNINGSREGLER

" Fantastiskt gravidyoga, mysig lokal och Anna-Karin är duktig, närvarande och gullig. Rekommenderar verkligen!"

 

Yoga när det passar dig

Personlig Yoga

Pris: 695 kr/h. 

Rekommenderat två första tillfällen för endast 1150 kr. Vi utgår ifrån dina önskemål och behov och du får ett program anpassat för dig. Vi går igenom teknik och gör en plan för uppföljning.

Köp 5 tillfällen direkt för 3000 kr. 

Är ni två som vill köra duo tillkommer 350 kr per tillfälle.

Privat Yoga i Grupp

Vill du boka en yoga för ett speciellt tillfälle eller kanske en kortare serie pass under en period men hittar inte tid i schemat, hör av dig så löser vi det. 

Enstaka tillfälle (så som möhippa/svensexa eller kompisgänget) 2000 kr för gruppen. 

För en kortare serie pass hör av dig för prisdiskussion.

För gruppevent i lokalen på Nygatan gäller normalt max 10 deltagare. Ses vi hos dig eller utomhus går det att vara fler.

Yoga i Jeans för företag

Jag kommer till dig på kontoret och vi yogar stående utan att behöva byta om. Ditt kontor sätter gränser för hur många vi kan vara. Går alldeles utmärkt att köra utomhus också! 
Läs mer under företag