YOGA

 

Vårens klasser

Välkommen till vårens klasser på Nygatan 53. Utöver detta kommer jag att erbjuda online-klasser (följ mig på instagram för att vara säker på att inte missa något).

PRISER
Nya priser från 1 januari
Drop-In: 150 kr
10-kort: 1250 kr
GRAVID-Drop-In: 165 kr (inkl stämpelkort där 5:e tillfället blir kostnadsfritt)
Senior/Student
Drop-In: 115 kr
10-kort: 1000 kr 

Yoga när det passar dig

Personlig Yoga

Pris: 950 kr. Vi utgår ifrån dina önskemål och behov och du får ett program anpassat för dig. Vi går igenom teknik och gör en plan för uppföljning. Två träffar.

Går självklart att mötas online också!

Nytt pris från 1 januari: 695 kr/h - Rekommenderat två första tillfällen för endast 1150 kr. Eller köp 5 tillfällen direkt för 3000 kr. Är ni två som vill köra duo tillkommer 350 kr per tillfälle.
Privat Yoga i Grupp

Vill du boka en yoga för ett speciellt tillfälle eller kanske en kortare serie pass under en period men hittar inte tid i schemat, hör av dig så löser vi det. Enstaka tillfälle (så som möhippa eller grabbgänget) 2000 kr för gruppen (max 10 personer). För en kortare serie pass hör av dig för prisdiskussion.

Yoga i Jeans för företag

Jag kommer till dig på kontoret och vi yogar stående utan att behöva byta om. Ditt kontor sätter gränser för hur många vi kan vara. Går alldeles utmärkt att köra utomhus också! Grundpris 750 kr/h. Restid tillkommer.

Går självklart att mötas online också!


Nytt pris från 1 januari 850 kr/h.

Jag uppskattar om du bokar ditt plats innan du kommer genom att klicka på knappen nedan (du omdirigeras till Boka Direkt). Antal platser i lokalen är begränsad och jag vill gärna kunna nå dig om jag skulle bli sjuk eller av någon annan anledning inte kan komma till studion.  Vi ses på mattan!