företag

 

Ledarskapsprogram

Jag och min fantastiska kollega Linette har arbetat fram ledarskapsprogrammet vi själva skulle vilja gå. Med många år inom industrin i ledande positioner och flertalet ledarskapsprogram har jag jobbat på mig erfarenheter om hur jag kan hjälpa dig att utvecklas till en bättre och mer närvarande ledare. Tillsammans med Linette har jag därför skapat ett mer holistiskt program jämfört med de lite mer traditionella programmen som finns idag - ett program för dig som vill utvecklas lite djupare, för dig som är redo att dyka djupt i dig själv för att kunna möta dina medarbetare och kollegor på ett ännu bättre sätt så att ni tillsammans kan utveckla er verksamhet.

 

Välkommen till
Yogavana Hälsopartner

Yogavana Hälsopartner vänder sig till dig som är företagare, i stort och smått. Du har ett gäng anställda som du vill måna om lite extra för att de ska prestera på topp. Eller är du kanske egenföretagare och vill måna om din egen hälsa för att kunna leverera på topp i ditt bolag!

Erbjudande

Med Yogavana som hälsopartner kan du boka regelbundna tider för exempelvis massage, träning eller yoga hos er på plats. Jag erbjuder också coachande samtal och personlig träning för dina anställda eller gruppträning för hela avdelningen, även det på plats hos er. Varför inte kombinera allt och låta dina anställda ta del av hela sortimentet under en timme var.

Du kan också boka enstaka tillfällen, till kick-offen eller avdelningsmötet. Där kan en kostföreläsning i kombination med yoga vara ett utmärkt upplägg.

Självklart kan dina anställda även boka tid hos mig på plats på Nygatan 53 i Linköping om det passar er bättre.

Yogavana Hälsopartner gör dina medarbetare
  • Gladare
  • Friskare
  • Mer fokuserade
  • Rörligare
  • Starkare
Vilket ger bättre resultat för dig och ditt företag...

Jag har också ett mitt koncept Yoga i Jeans där jag kommer till er arbetsplats och yogar med er. Inga förkunskaper. Inget ombyte.